Hoe gaat dat dan?

Een goed tuinontwerp kan niet tot stand komen als uw wensen en de omstandigheden van de plek waar de tuin moet komen niet voldoende duidelijk zijn. Daarom neem ik uitgebreid de tijd om al uw wensen en eisen in kaart te brengen tijdens een kennismakingsgesprek. Daarnaast gaan we natuurlijk de tuin bekijken.

Na dit gesprek ontvangt u de offerte voor het tuinontwerp en het eventuele beplantingsplan en wordt door u eventueel opdracht gegeven.

Zodra alle gegevens bekend zijn, gaan we indien nodig de tuin inmeten. Als alle maten bekend zijn, ga ik werken aan een schetsontwerp. In een tweede gesprek zal ik het schetsontwerp toelichten en met u bespreken. Er kunnen dan natuurlijk op uw verzoek nog wijzigingen worden aangebracht, want een schetsontwerp is in eerste instantie bedoeld als een ”praatstuk’.

Vervolgens wordt een definitief ontwerp uitgewerkt en als u hierom heeft gevraagd, ook een beplantingsplan. Een beplatingsplan zorgt ervoor dat de bedoelde sfeer ook wordt bereikt en dat u het hele jaar plezier heeft van de tuin.

De uitvoering kan met behulp van materiaallijsten helemaal of gedeeltelijk door u zelf worden uitgevoerd. Daarnaast kunt u met het ontwerp ook een hovenier benaderen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om de uitvoering te laten regelen door Angela’s Tuinen. Ik werk hiervoor samen met een aantal gerenommeerde bedrijven uit de groenbranche.

Tijdens de uitvoering van het ontwerp kan ik de totstandkoming van de tuin natuurlijk begeleiden en zo nodig in overleg met u bijsturen.

Angela’s Tuinen is gevestigd in Lisse en werkt met name in de Bollenstreek en wijde omgeving.