Tuinontwerpdag – Ontwerp je eigen droomtuin!

In 5 stappen naar je eigen tuinontwerp!!

Een heel uniek product bij Angela’s Tuinen is de tuinontwerpdag. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor tuinliefhebbers die eigenlijk heel graag zelf met het ontwerpen van hun eigen tuin aan de slag willen, maar (net) niet voldoende kennis hebben om tot een goed eindresultaat te komen. Met een beetje hulp van Angela’s Tuinen gaat het je zeker lukken!

Bij het tuinontwerpdag-concept ga je samen met mij in een dag (van 10.00 tot ca. 16.30 uur) je eigen tuin ontwerpen en alvast een aanzet voor een lijst van geschikte beplanting maken. Hierbij moet je qua investering denken aan € 350,- inclusief koffie/thee met lekkers en een heerlijke homemade lunch.

We beginnen dan met een korte theoretische inleiding op het tuinontwerpen en gaan dan meteen naar jouw individuele situatie kijken en daarmee aan het werk. We werken aan de hand van een overzichtelijk aantal stappen:

  1. We beginnen met het inventariseren en verhelderen van je eisen en wensen.
  2. Daarna gaan we verder met het in kaart brengen van jouw unieke tuinsituatie.
  3. Vervolgens gaan we wensen en omstandigheden samenvoegen.
  4. Dit wordt gevolgd door het echte vormgeven.
  5. En tot slot gaan we alvast wat passende planten zoeken bij het ontwerp en de omstandigheden in je tuin.

Je kunt eventueel ook samen met iemand anders komen, dan zijn de kosten € 300,- per persoon als er over 2 tuinen moet worden nagedacht. Samen komen voor dezelfde tuin kan zonder meerkosten. Meer personen is niet mogelijk, omdat dit ten koste gaat van de individuele aandacht en dus het eindresultaat.

Dus wil je graag zelf met je tuinontwerp aan de slag, maar heb je behoefte aan ondersteuning, bel me dan voor een afspraak! Samen maken we van jouw tuin een droomtuin!